Extra tijdstippen voor ‘Crossing Time’ in Kamp Vught


Vanwege de grote belangstelling heeft Nationaal Monument Kamp Vught extra tijdstippen ingepland voor ‘Crossing Time’: donderdag 30 november en 1 december om 18.40 uur en 20.50 uur; zaterdag 2 december 18.40 uur en 20.30 uur. De andere tijden zijn allemaal uitverkocht.

De avondvoorstelling is een 360-graden-beleving op het voormalig kampterrein, waarbij de bezoeker door intense beelden, licht en geluid omringd wordt door silhouetten van een stoet mensen. Voorafgaand aan de wandeling langs de wachttorens en het prikkeldraad van toen verzamelen bezoekers zich in de ontvangstruimte voor de proloog ‘Wij zijn zij’ door acteur Gerrit Dragt.

Beeld uit ‘Crossing Time’. Foto > Karin Jonkers

De productie is ontwikkeld door Beeldjutters, Theatermachine en componist Joost van Dijk. Nationaal Monument Kamp Vught (Lunettenlaan 600) is op deze avonden geopend vanaf 18.15 uur. Het museum is verder gesloten, behalve de tijdelijke expositie ‘Oekraïne: het pad naar vrijheid en het museumcafé. (en)

Voor meer informatie en tickets ga naar Crossing Time | Brabant Herinnert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *