Negen theaters in Brabant doen mee aan Nationaal Theaterweekend

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari is het Nationaal Theaterweekend. Bezoekers kunnen dan voorstellingen bijwonen voor een tientje per ticket. Landelijk doen 75 theaters mee, in Brabant hebben negen theaters zich aangesloten. De Maagd (Bergen op Zoom), De Kattendans (Bergeijk), De Weijer (Boxmeer), Jan van Besouw (Goirle), De Bussel (Oosterhout), De Lievekamp (Oss), Markant (Uden), De Blauwe Kei (Veghel) en De Leest (Waalwijk).

De voorstelling ‘Een flinke linkse vrouw’ is te zien in het cultureel centrum Jan van Besouw in Goirle. Rechts op de foto Linda Møller en daarnaast haar tegenspeler Casper van Bohemen.

Op de websites van de deelnemende theaters staat aangegeven welke voorstellingen zijn geprogrammeerd in het kader van het Nationaal Theaterweekend. Een greep uit het aanbod. In het Jan van Besouw staat de productie ‘Een flinke linkse vrouw’, geschreven door Aaf Brandt Corstius, in Markant ‘Cabarestafette’, in De Blauwe Kei ‘The Chicago Funk’, in De Leest ‘Mees Kees op Kamp (8+), in De Bussel ‘Rosa da Silva’, in De Lievekamp ‘Lisa Ostermann’(cabaret), in De Kattendans ‘Whatever happened tot Mr. Pete’ van Het Zuidelijk Toneel, in De Maagd ‘Davey Turnhout’. In sommige theaters zijn meerdere voorstellingen voor een tientje te bezoeken. (en)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *