Twaalfde editie van Bluesroute Helmond dit jaar groter dan ooit

Met vierenvijftig acts op vijftien locaties is de twaalfde editie van Bluesroute Helmond groter dan ooit. Het driedaagse Bluesfestival is ook ditmaal weer gratis toegankelijk, te bezoeken op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2023 op diverse podia in hartje centrum. Op het programma staan bands uit tien verschillende landen.

Nieuw zijn dit jaar de extra gratis toiletvoorzieningen, grote plattegronden, programmadoeken op het terrein, een mondharmonica workshop (zaterdag), meer buitenpodia en speciaal gebrouwen Bluesbockbier. En op zondag is er een platenbeurs. (avda)

Beeld voorpagina: Big Sugar uit Canada is één van de hoofdacts in Helmond.

Het uitgebreide programma op 
bluesroutehelmond.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *