Brabants Boek Present gepresenteerd op leesfestival ‘Boeken in de wei’ in Breda

Op de Warmoezerij van Landgoed Wolfslaar, een onderdeel van het leesfestival ‘Boeken in de wei’, wordt op zondag 3 september de novelle Nargis van Forugh Karimi gepresenteerd. Het is het verhaal van een Afghaans gezin in Nederland dat op tilt slaat door een onaangename gebeurtenis. De jongste dochter Nargis probeert te begrijpen wat er is gebeurd. Forugh Karimi wordt geïnterviewd door Marieke Beekers. Nargis is het Brabants Boek Present dat in de boekhandel in Noord-Brabant cadeau wordt gedaan bij aankoop van een boek van minimaal vijftien euro.

Auteurs van naam te gast

‘Boeken in de wei’ is een festival over boeken voor lezers. Iedereen is welkom, literatuurliefhebbers, vakantielezers, boekenlijstlezers, niet-lezers en voorlezers. Te gast op deze tweede editie zijn auteurs van naam: Özcan Akyol (Eus), Sholeh Rezazadeh, Jente Posthuma, Wytske Versteeg, Marijke Schermer, Auke Hulst, Bert Wagendorp, Ingmar Heytze, Arjen van Veelen, Valentijn de Heer en Maaike Lange. Redacteur Ad van den Kieboom geeft een kijkje in de keuken van de uitgeverij. Er zijn muziekoptredens van Flip Noorman met Vera van der Bie en van Eva van Manen en de kinderboerderij heeft een programma met voorlezen, spelletjes en activiteiten. (hvk)

‘Boeken in de wei’, zondag 3 september 2023 van 14.00 tot 18.30 uur op Landgoed en Boerderij Wolfslaar, Wolfslaardreef 95, 4834 SN Breda. De toegang is gratis.

Het interview met Forugh Karimi begint om 15.00 uur.

Uitgelicht beeld ‘Boeken in de wei 2022’

https://www.boekenindewei.nl

Impressie van Boeken in de wei in 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *