Theaterfestival Boulevard keert gedeeltelijk terug op de Parade

De achtendertigste editie van Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 14 augustus. Het Zuiderpark is net als vorig jaar het hart van het evenement, maar er zullen dit jaar ook weer voorstellingen zijn op de vertrouwde locatie, de Parade. Vanwege werkzaamheden – er wordt een nieuw Theater aan de Parade gebouwd – is maar een deel van dat plein beschikbaar.

Theaterfestival Boulevard in augustus 2021 in het Zuiderpark van ‘s-Hertogenbosch. Foto > Joep Eijkens

Vanwege de coronamaatregelen was de opzet van de vorige editie anders dan gebruikelijk. Nu ziet het ernaar uit dat de culturele sector kan terugkeren naar het vroegere normaal. En dat dus ook Theaterfestival Boulevard weer als vanouds kan uitpakken. De inrichting van het festivalterrein in het Zuiderpark zal wel compacter en intiemer zijn dan in 2021. De grote theater- en muziektent (het BLVRD Theater) verhuist naar de Parade. De programmering is in het Zuiderpark gericht op de middag en de vroege avond, waarna de festivaldag wordt afgesloten met optredens in de tent op de Parade.

Het complete programma wordt in juni bekendgemaakt, waarna de kaartverkoop start. Het staat wel al vast dat er voorstellingen zijn van Ben Duke/Lost Dog, Schweigman&, BERLIN, Joseph Toonga, Donna Chittick, Melanie Demers, Selma Sellman en Bo Tarenskeen. (en)

www.festivalboulevard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *