Opening van Wunderkammer in de Tilburgse LocHal is online te volgen

Op 17 december 2020 vindt in de Tilburgse LocHal de opening plaats van de expositie Wunderkammer, het magische object. De tentoonstelling omvat kunstwerken en verzamelingen van de Tilburgse kunstenaars Paul Bogaers en Wijnand van Lieshout en van Kaatsheuvelnaar Ton de Gouw. Elk van de drie is van de partij met een eigen ‘Wunderkammer’.

Voordat de Tilburgse wethouder van cultuur Marcelle Hendrickx de opening verricht, worden de kunstenaars geïnterviewd door Hendrik Driessen, voormalig directeur van Museum De Pont. Vanwege corona kunnen slechts dertig genodigden deze opening bijwonen. Maar het is wel voor iedereen mogelijk de opening via een livestream van Omroep Tilburg te volgen. Belangstellenden kunnen zich daarvoor aanmelden via onderstaande link. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk één dag van tevoren, via e-mail een link voor de livestream.

Wunderkammer, het magische object loopt tot en met 7 maart 2021 en is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de LocHal. Vanwege corona is het aan te raden vooraf die openingstijden te controleren op www.lochal.nl. (je)

Aanmelden voor de livestream

Lees ook op Brabant Cultureel:
Zielsverwante kunstenaars exposeren ieder in hun eigen Wunderkammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *