Cultuurnacht Breda pakt flink uit met wat de stad te bieden heeft

‘Herontdek Breda, op zijn mooiste manier. Want in het donker, zie je zoveel meer.’ Cultuurnacht Breda, op zaterdag 25 januari 2020, heeft dit jaar als thema Verlang de nacht. In een uitgebreid programma dat voor elk wat wils biedt, presenteert cultureel Breda zich grootser dan ooit, met meer dan honderdvijftig deelnemers verspreid over zo’n zestig locaties in en om het centrum van de stad en in de wijk de Belcrum.

Bezoekers kopen een passe partout en kunnen kiezen uit tal van voorstellingen, exposities, performances et cetera die vaak speciaal voor deze avond zijn gemaakt. Een ontdekkingstocht die wandelend, op de fiets, of op vertoon van een ticket met de gratis Cultuurnachtbus kan worden gemaakt. De bus rijdt elk kwartier van het centrum naar de Belcrum en terug en doet onderweg diverse locaties aan.

De Kindercultuurnacht start om 16.00 uur. De overige programmaonderdelen meest vanaf 19.00 uur. Kaarten zijn online te bestellen of op de avond zelf te koop bij Nieuwe Veste, Chassé, VVV Breda (Stadserf) en Stedelijk Museum Breda. (cl)

www.cultuurnachtbreda.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *