GrensGeluiden interviewt in zomer reeks boeiende gasten

Het in Breda gevestigde culturele radioprogramma GrensGeluiden zendt deze zomer een reeks live-interviews uit met boeiende gasten uit de wereld van kunst en cultuur. Onder het motto ‘één gast, één presentator en een goed gesprek’ komen onder meer de schrijfsters Olga Majeau en Margot Vanderstraeten en de filmmaker en hoedenontwerpster Liesbeth van Well aan het woord. 

14 JULI

Willem van der Vis, manager Grote Kerk Breda. Als directeur van de stichting zet hij zich in voor behoud en beheer van dit gotisch monument. Presentatie Kees van Meel .

21 JULI

Olga Majeau, schrijfster van Een schitterend isolement, een familiegeschiedenis. Op zoek naar haar voorouders komt de schrijfster in Hongarije terecht, bij haar overgrootvader Árpád Eperjesy de Szászváros et Toti om precies te zijn.
Presentatie Hein van Kemenade.

28 JULI

Liesbeth van Well, filmmaker & hoedenontwerpster. 
Presentatie Yvonne Ton.

4 AUGUSTUS

Eloi Koreman, monumentaal vormgever en componist Daan Manneke spraken 12 jaar geleden met de overleden dichter, redacteur en gastpresentator Olaf Douwes Dekker.
Presentatie Olaf Douwes Dekker (herhaling).

11 AUGUSTUS

Boudewijn van de Calseijde, historicus. Hij is betrokken bij de Historische Verzameling van de KMA / Kasteel van Breda
Presentatie Jan Frijters.

18 AUGUSTUS

Nathalie Pagie, thrillerauteur. Zij debuteerde in 2013 met De Toneelclub, gevolgd door een reeks andere succesvolle thrillers als Paradijsvogels en Casa Familia.
Presentatie René Oomen.

25 AUGUSTUS

Margot Vanderstraeten, een Vlaamse schrijfster, journaliste en columniste. Twee jaar geleden verscheen van haar het succesvolle boek Mazzel Tov, over haar ervaringen bij een orthodox-Joods gezin in Antwerpen.
Presentatie René Oomen.‘ZOMER GRENSGELUIDEN’

Elke zondag vanaf 11.00 uur
107.3 & 92.9 fm kabel

 via internet 

Radio Gemist


© Brabant Cultureel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *