We Are Public – Tips maart 2018

Uitgaanstips van Teddy Tops, hoofdredacteur van We Are Public in Brabant. Tops weet wat er in de provincie speelt op podia, musea en galerieën en trakteert lezers van Brabant Cultureel op haar keuze. 

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

1 » The Dawn Brothers + Maurice van Hoek

BREDA | MEZZ | 2 MAART
Een avondje onvervalste Amerikaanse rootsmuziek. Ouderwetse sexy soulfull rock&roll zoals ze dat back in the days zo goed deden, maar dan in een nieuw leren rafeljasje en met een gezonde blos op de wangen.
www.mezz.nl

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

2 » Innenschau | Jakob Ahlblom

BREDA | CHASSÉ | 6 MAART
Een remake van Ahlbloms thriller over een obsessief jaloerse man. Hij verwoordt het probleem op een waanzinnig unheimische, absurdistische, en bij vlagen humoristische manier. Dit is er zo eentje die je niet wil missen.
www.chasse.nl

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

3 » Orkater – Woiski vs Woiski

TILBURG | NWE VORST | 25 MAART & HELMOND | THEATER SPEELHUIS11 MAART
Een verhaal over wortels en ontworteling, over zwarte mensen in een wit land. Gebaseerd op het boek ‘Bruine bonen en Kousenband’. Een muziektheatervoorstelling zoals je die van Orkater kunt verwachten.
www.denwevorst.nl

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

4 » Bambie is back

HELMOND | THEATER SPEELHUIS | 14 MAART
Jazeker, Bambie is terug! En ditmaal met livemuziek. Het energieke theatergezelschap mimet er lustig op los. De voorstelling is vaak hilarisch, meestal mooi en altijd fascinerend en poëtisch. ‘Mimestens’ de moeite waard.
www.theaterspeelhuis.nl

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

5 » Tilt Festival

TILBURG | DIVERSE PODIA | 17 MAART
TILT is een groot literair feest vol tekst, film, muziek, performance en beeldende kunst. Het liefst worden nieuwe combinaties gemaakt tussen al deze vormen. Zo gaat bijvoorbeeld Lieke Marsman het podium op met I Am Oak. Elk jaar weer iets om naar uit te kijken.
www.tilt.nu

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

6 » Oerknal

TILBURG | THEATERS TILBURG23 MAART
Theatermaker en ontdekkingsreiziger Jan van den Bergh maakte eerder al theater over elementaire deeltjes (Higgs) en zandkorrels (Oase). Nu is het tijd voor de oerknal. Toch een beetje waar alles ooit begonnen is. Nerdy praattheater om je vingers bij af te likken.
www.theaterstilburg.nl

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

7 » FAQ Festival

DEN BOSCH | WILLEM TWEE POPPODIUM22 T/M 24 MAART
Negende editie van het supergedurfde elektronische muziekfestival in de Willem Twee. Verwacht bijzondere crossovers en nieuwe geluiden.
www.willem-twee.nl

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

8 » Moving Futures

ROOSENDAAL | DE KRING24 MAART
Tijdens Moving Futures zie je werk van de beste en spannendste nieuwe dansmakers. Het festival begint al wanneer je de trein uitstapt, van het station tot aan de toiletten: overal dans. Op het toilet misschien vooral omdat je erg nodig moet terwijl je in de rij staat.
www.dekringroosendaal.nl

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

9 » De Pont & live

TILBURG | DE PONT MUSEUM | 25 MAART
Elke vierde zondag van de maand hebben November Music en De Pont een bijzonder concert op het programma. Het meest bijzonder is dat je met je We Are Public pasje een hele dag in het museum mag dolen én naar dit concert kunt.
www.depont.nl

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

10 » Het Nationale Ballet | Junior Company – In the Future

TILBURG | THEATERS TILBURG29 MAART
Jubileumprogramma van Junior Company, het jongerengezelschap van het Nationale Ballet. De groep bestaat uit jonge supertalenten van over de hele wereld. Gegarandeerd een avond met ballet van hoog niveau.
www.theaterstilburg.nl

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

11 » Smederij Cinema

TILBURG | CLUB SMEDERIJ | 29 MAART
Pop-Up Cinema en Club Smederij toveren deze locatie eens per maand om tot bioscoop, compleet met randprogramma en popcorn. Pop-up-corn dus.
www.popupcinema.nu

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

12 » The way beyond Art

EINDHOVENVAN ABBEMUSEUM30 MAART
Eigenlijk hoef je geen reden te hebben om naar het Van Abbe te gaan. Gewoon doen. Oké, vanwege deze tentoonstelling dan, waarin kunstwerken uit eigen collectie aan de hand van drie thema’s – Thuis, Land, Werk – worden getoond in een bijzondere setting.
https://vanabbemuseum.nl

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

 Meer over We Are Public

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *