Teddy Tops van We Are Public tipt lezers van Brabant Cultureel

Vanaf nu publiceert Brabant Cultureel elke maand de uitgaanstips van Teddy Tops. Tops is hoofdredacteur van We Are Public in Brabant en weet zodoende wat er in de provincie speelt op podia, musea en galerieën. In deze ‘Tips van Tops’ komen alle kunstdisciplines van de daaropvolgende maand aan bod, provinciebreed.

door Joke Knoop

We Are Public is de organisatie achter een cultuurpas waarmee deelnemers voor vijftien euro per maand gratis of met korting naar tal van voorstellingen, exposities of lezingen kunnen. In Noord-Brabant zijn dat maandelijks meer dan honderdvijftig programma’s. Daaronder soms gevestigde namen, maar vooral nieuw talent. “Youp kent iedereen al. Wij richten ons meer op het spannende onconventionele aanbod”, verklaart Tops. De aangesloten cultuuraanbieders varieren van de bekende theaters tot de kleine zalen in de grotere Brabantse steden. Ook in kleinere plaatsen is We Are Public aanwezig.

Teddy Tops, We are Public. Foto Piet den Blanken

Grote liefde
Teddy Tops (28) is behalve hoofdredacteur van We Are Public, ook schrijver van artikelen voor onder andere het Brabants Dagblad. Daarnaast is literatuur haar grote liefde en schrijft ze proza. Tops host en programmeert Mensen Zeggen Dingen in EKKO (Utrecht) en Paradiso (Amsterdam). Ze is opgeleid aan de academie voor journalistiek in Tilburg, waarna ze bureauredacteur was van de redactie Cultuur en Leven van de Volkskrant. Ze was betrokken bij Festival Boulevard en bij Het Zuidelijk Toneel. Ze is nu werkzaam bij theaterfestival Boulevard en bij We Are Public.

Tops is geboren en getogen in ’s Hertogenbosch. Ze groeide op boven de platenzaak van haar vader, de ELPEE, eveneens gevestigd in Eindhoven. We Are Public is actief in Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Noord-Brabant.   Pashouders kunnen gebruik maken van het totale aanbod. De tips voor Brabant Cultureel zullen vooral gericht zijn op Brabant. Inmiddels zijn in Noord-Brabant 1800 mensen lid, jong en oud.

De leden zijn – in de taal van We Are Public – ‘cultuuroptimisten met zin in avontuur’. Brabant Cultureel deelt met u waar de cultuuroptimisten naar toe gaan. Vanaf nu vindt u die ‘Tips van Tops’ steeds in de laatste week van de maand op brabantcultureel.nl

 

Naar de tips

www.wearepublic.nl

Lees meer over We Are Public op Brabant Cultureel  

 

© Brabant Cultureel 2018

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *