Op uw mobiel

U kunt Brabant Cultureel ook lezen op uw mobieltje. U kunt daarvoor een snelkoppeling aanmaken. Dat is een feite een soort app. De website Brabant Cultureel is ‘mobielproof’ wat betekent dat de vormgeving zich aanpast aan het scherm van de telefoon.

  • Snelkoppeling voor iPhone (Apple). Ga als volgt te werk. Ga via SAFARI naar de site van Brabant Cultureel. Onderaan uw scherm ziet u een icoontje (een vierkantje met een pijltje). Klik dit icoontje aan en en u krijgt aantal opties. Een ervan is ‘Zet in beginscherm’. Klik dit even aan en bovenin verschijnt de mededeling ‘Voeg toe’. Klik hierop en daarmee staat de snelkoppeling – in de vorm van een icoontje – op uw beginscherm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Snelkoppeling Android (o.a. Samsung).

Ga via Google Chrome naar de website Brabant Cultureel. U ziet dan rechtsboven 3 puntjes onder elkaar. Klik op de puntjes en u krijgt een aantal opties. Klik op de optie ‘Toevoegen aan startscherm’. Bij sommige toestellen die op Android draaien heet deze optie ‘Web-installeren’. Als het goed is staat de snelkoppeling daarna op uw beginscherm.