Activiteit inzenden

Activiteit inzenden

Brabant Cultureel biedt met deze agenda aan culturele nonprofit organisaties de mogelijkheid om een activiteit onder de aandacht van een breder publiek te brengen. Deze service is gratis. U bent als organisatie zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

Evenement toevoegen
Tijd, van
tot
Maximale uploadgrootte: 1MB
Keuze cat
Categorie
Start Over

Toelichting formulier agenda Brabant Cultureel

Naam activiteit
Hier vult u de titel in, bijvoorbeeld van een voorstelling, festival of expositie.

Omschrijving
Hier vult u in wat voor soort activiteit is bijvoorbeeld ‘toneel’, ‘dans’, ‘klassieke muziek’, ‘lezing’, festival. Let op: maximaal dertig tekens (inclusief spaties).

Naam locatie
Hier geeft u aan waar de activiteit plaatsvindt. Bijvoorbeeld ‘Theater De Bussel’, ‘Museum Jan Cunen’, ‘Grote Kerk’, ‘binnenstad’, ‘Spoorzone’.

Stad of dorp Plaatsnaam.

Startdatum
de dag dat de activiteit plaatsvindt.

Einddatum De dag dat de activiteit eindigt. Gaat het om één voorstelling of concert enz. vul dan dezelfde datum in. Gaat het om een meerdaagse evenement zoals bijvoorbeeld een festival of een expositie, vul dan de eerste dag en de laatste dag in. Als de einddatum is verstreken verdwijnt de activiteit automatisch uit de agenda, u hoeft geen actie te ondernemen. 

Tijd
Geef begin- en eindtijd van een voorstelling, uitvoering of concert aan. Niet invullen als het om een meerdaagse activiteit als festival of expositie gaat.

Webpagina met meer informatie
Hier kunt u de link plaatsen naar de pagina op uw website waar de bezoeker meer informatie kan vinden over het evenement.

Categorie
Hier kruist u aan om wat voor soort activiteit het gaat. U kunt ‘overig’ aankruisen als geen van de opties voldoet voor uw actviteit.

Altijd een beeld uploaden
Boven uw ingezonden activiteit wordt in een klein vierkant één beeld vertoond. U kunt dit beeld toevoegen door te slepen of te klikken om het gewenste beeld te selecteren. Van liggende of staande beelden wordt automatisch een uitsnede gemaakt. Let erop dat de belangrijke elementen in het midden van uw beeld staan.

Let op De vakken met een * sterretje zijn verplicht.

Het u vragen over het invullen van het formulier, stuur dan een mailtje naar info@brabantcultureel.nl

Ingezonden activiteiten