Dag van de Stad in Tilburg staat in teken van inclusieve stad

Tilburg is donderdag 29 september gaststad voor het congres Dag van de Stad. De dag wordt dit jaar voor de zesde maal gehouden. Met als thema ‘De stad van iedereen’ gaat het dit jaar over het streven naar gelijke kansen; het streven naar een inclusieve, toekomstbestendige stad met voor iedereen werk, goed onderwijs, adequate zorg en passende woonruimte. Deelnemers kunnen kiezen uit een breed programma met een keur aan sprekers, excursies en ateliers. De uitvalsbasis van de dag ligt in de Spoorzone. De Dag van de Stad wordt voorafgegaan door de Nacht van de Stad, met muziek, theater, gesprekken en meer. De Dag van de Stad is een initiatief van het ministerie van Binnenlandse zaken. (CL)

www.dedagvandestad.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *