‘Wat een werk’ in de Cacaofabriek heropend en verlengd

De expositie Wat een werk van de illustratoren Jan Vriends en Medy Oberendorff in de Helmondse Cacaofabriek is verlengd. Deze tentoonstelling moest kort na de opening in december alweer dicht vanwege de lockdown en zou ook na de lockdown nog maar twee dagen te zien zijn. Nu wordt Wat een werk op zaterdag 29 januari 2022 niet alleen heropend, maar is de expositie tevens verlengd tot en met zondag 13 februari 2022.

Bezoekers kunnen Jan Vriends toch tekenend vinden in de Cacaofabriek…
… en het werk van Medy Oberendorff van dichtbij bekijken. Foto’s > Biek van Bree

Even leek het erop dat deze expositie definitief in het water zou vallen doordat de World Press Photo Exhibition 2021 erna stond geprogrammeerd in de Cacaofabriek. Maar omdat er zoveel onzekerheid was over wanneer de cultuursector weer open mocht, koos de organisatie ervoor de World Press Photo te verplaatsen naar Het Speelhuis. Daar hangen nu zestig winnende foto’s binnen achter de glazen pui, zodat de bezoekers daar van buitenaf naar kunnen kijken. Door deze oplossing krijgt Wat een werk alsnog een vervolg en is er dus nog tijd het werk van Vriends en Oberendorff te gaan zien. (avda)

Lees terug op Brabant Cultureel:

Illustratoren Jan Vriends en Medy Oberendorff delen hun liefde voor de natuur

Unieke presentatie World Press Photo met Exhibition 2021 in Speelhuis Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *