TIAFF – The Other Side of the City

Op zaterdag 13 april vindt in de zalen van filmtheater Cinecitta in Tilburg voor de derde keer het TIAFFTilburg Architectuur Film Festival – plaats. Vanaf half tien in de ochtend tot laat in de avond programmeert TIAFF onder meer speelfilms, documentaires, lezingen en een expositie over het thema The Other Side of the City. Het festival toont de veranderingen die de stad ondergaat door de wens om gezonder eten, duurzame energie, slimmer vervoer en online shoppen, en de invloed daarvan op het platteland. Denk aan de enorme datacenters, geautomatiseerde opslaghallen en robotboerderijen die worden gebouwd terwijl de plattelandsbevolking steeds verder slinkt. Tickets worden per film verkocht. (cl)www.tiaff.nl

© Brabant Cultureel 2019Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *