We Are Public – Tips november 2018

Uitgaanstips van Teddy Tops, hoofdredacteur van We Are Public in Brabant.
Tops weet wat er in de provincie speelt op podia, in musea en galerieën en trakteert lezers van Brabant Cultureel op haar keuze.

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

November Music

’S-HERTOGENBOSCH | VERSCHILLENDE LOCATIES | 2-11 NOVEMBER
MUZIEK  We hebben een fantastische selectie aan concerten van November Music in het aanbod. Elke dag een andere grote voorstelling. Ook onze We Are Public on tour bus staat tijdens November Music voor de Verkadefabriek. Wat mij betreft een niet te missen programma.
novembermusic.net

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

Turin Brakes

TILBURG | 013 TILBURG | 3 NOVEMBER
MUZIEK • Een geweldig melodisch folkpopband met breekbare en stevige liedjes. Ooit begonnen als onderdeel van de New Acoustic Movement, samen met The Verve en Coldplay. Beslist de moeite waard om live mee te maken.
013.nl    turinbrakes.com

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

NONF

BREDA | ELECTRON BREDA | 4 NOVEMBER
LITERATUUR • Een echt non-fictie podium! Als het waargebeurde broertje van het TILT-festival in Tilburg is deze Bredase variant de eerste van een nieuwe reeks. Met schrijvers als Eva Rovers en David van Reybroeck. Daar wil je dus bij zijn, uit practivistische overwegingen.
electronbreda.com    tilt.nu

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

Theater Utrecht – Thuislozen

EINDHOVEN | PARKTHEATER EINDHOVEN | 7 NOVEMBER
THEATER • “De kracht van de regie van Thibaud Delpeut en Adelheid Roosen is de combinatie van poëzie en ontluisterende rauwheid”, oordeelde NRC met vier sterren. Roosen en Delpeut hebben voor deze voorstelling samengewerkt met elkaar en met ervaringsdeskundigen uit de stad. Hierdoor is deze voorstelling doordrenkt van urgentie en nabijheid.
parktheater.nl   theaterutrecht.nl/voorstellingen/thuislozen

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

Donnerwetter

’S-HERTOGENBOSCH | BROUWERS AAN DE VAART | 17 NOVEMBER
MUZIEK • Deze Arnhemse rockband zoekt de rafelrandjes op. De band rammelt zo lekker, je moet ze live zien om dat te kunnen ervaren. Dat kan nu in een van de leukere nieuwe podia in Noord-Brabant: de Bossche Brouwers aan de Vaart, waar altijd een groot kampvuur voor de deur woedt, en het brouwproces voor je neus plaatsvindt. Gouden combi.
bosschebrouwers.nl

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

Diamanda Dramm

EINDHOVEN | MUZIEKGEBOUW | 29 NOVEMBER
MUZIEK • Jong viooltalent gekoppeld aan een zeer ervaren altviolist. Samen met Garth Knox onderzocht Diamanda Dramm de reikwijdte van hedendaagse techniek in een serie concertetudes. Dramm ontving eerder dit jaar de Dutch Classical Talent Award. De vakjury prees haar als ‘de Björk van de viool’ die zich op het podium kwetsbaar durft te tonen. Op blote voeten en met een tatoeage op haar bovenarm laat ze de viool tot leven komen en durft ze te experimenteren met andere instrumenten op het podium.
muziekgebouweindhoven.nl     diamandadramm.com

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

Eindhovens Film Festival

EINDHOVEN | VERSCHILLENDE LOCATIES | 28 NOVEMBER – 2 DECEMBER
FILM • Tijdens het Eindhovens Film Festival (EFF) komen internationale films voorbij, evenals films van eigen bodem. Het programma wordt nog bekend gemaakt, maar reserveer alvast deze data. Want dat dit mooi wordt, staat al vast.
eindhovensfilmfestival.nl

[mks_separator style=”dashed” height=”2″]

Meer over We Are Public: www.wearepublic.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *