Studenten AKV|St. Joost presenteren eindexamenexpositie als musical

De eindexamenexposities van de kunstacademies staan weer voor de deur. Voor studenten de gelegenheid om hun werk (meestal voor het eerst) te tonen aan publiek. De lichting studenten autonome beeldende kunst 2018 van AKV|St. Joost in Breda bedacht iets nieuws. Dit keer geen presentatie van afzonderlijke studenten, zoals gebruikelijk is, maar een presentatie als collectief, C-Section. En dan ook nog in de vorm van een musical. Of daarbij ook gezongen gaat worden is nog de vraag. Het is eerder de bedoeling dat de studenten op elkaars werk gaan reageren. Daar komen dan filosofische vraagstukken bij aan de orde, zoals het belang van de kunst in de maatschappij en de rol van de kunstenaar.

De musical is verdeeld in elf aktes met titels als Expositie, Intrige, Climax, Catastrofe en Peripetie. Voor de aktes, die een tot anderhalf uur duren, dient gereserveerd te worden. Tussen de voorstellingen door, tijdens de entr’actes, zijn de ruimtes weer open om de kunstwerken te bekijken. (ivb)

C-Section The Musical vindt plaats van zaterdag 30 juni tot en met woensdag 4 juli 2018 bij AKV|St. Joost in Breda. Tickets kunnen worden gereserveerd via:www.c-section.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *