Help Tilburg op Vleugels

De fundraising voor Tilburg op Vleugels, het muziekfestival dat de Stichting Jo Sporck later dit jaar wil organiseren, loopt op schema, maar is nog niet af. Met nog een kleine maand te gaan is bijna negentig procent van het benodigde bedrag binnen. Er is nog ruim vijftienhonderd euro nodig en het is belangrijk dat ook dit bedrag nog binnenkomt, want wanneer het beoogde bedrag niet in zijn geheel wordt opgehaald, legt het Cultuurfonds Tilburg niet bij en komt de financiering alsnog niet rond. Wie de pianomuziek en dit mooie initiatief een warm hart toedraagt, kan zich nog steeds melden via www.tilburgvoorcultuur.nl

Jo Sporck op zijn vleugel. Foto Piet den Blanken

Wie wil bijdragen om Tilburg vleugels te geven en op de website constateert dat het beoogde bedrag al is gehaald, kan alsnog doneren op rekening van Stichting Sporck: NL96 INGB 0003 2276 16. Uiteraard zijn alle donaties welkom. Hoe meer geld er beschikbaar komt, hoe mooier het festival kan worden. (lt)

Lees ook op Brabant Cultureel: Tilburg verheft zich op de vleugels van wervelwind Jo Sporck

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *